Foreningen Vinge

Alle kommende boliger i Vinge bliver automatisk medlemmer af Foreningen Vinge. Medlemsskabet koster 50 kr om året pr. bebygget kvm. Foreningen er med til at drive Det Grønne Hjerte samt fællesskabende aktiviteter for byens beboere. Her finder du eksempler på nogle af de initiativer der allerede er sat i gang:

To moderne grønne fælleshuse, der binder byen Vinge – og dens mennesker – sammen

Vi omdanner et nedlagt gartneri og drivhus og en mindre gård til moderne fælleshuse, som danner rammer for levende, grønne fællesskaber. På gården samles vi til bogklub og indendørs fællesskaber, mens vi i drivhuset samles om spiring og høst af grøntsager, bær og frugter, græsningslaug og fællesarrangementer med lokale fødevarer, mens yogafolket dyrker yoga under drivhusets figentræ.

Det vil være op til brugerne, hvilke aktiviteter der skal foregå i fælleshusene, og hvilke funktioner husene skal have. I et spørgeskema har vi spurgt området om idéer og input til husenes aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er mødelokaler for lokale foreninger, jazzaftener, læringsmiljø for lokale børnehaver mv., havelodder, fællesspisning med lokale fødevarer/ pop-up restaurant med inviteret kok, grejbank, tøjbytteaftener, yoga, bogklub, legegrupper, pluk-selv blomstermark, høstfest, æblepresning, frøbyttemarked.

Læs mere

Vinge Fritid – alt det vi gør når vi har fri

Vinge Fritid blev valgt som årets forening i 2021 – og med god grund. I foreningens første leveår er der startet en lang række aktiviter, bl.a. løbeklub, vinterbadning, cykelmyggene, funktionel træning, bogklub, madklub, vi vandre, tomatdyrkning, yoga, multibane …

Eksempler på aktiviteter i Vinge Fritid:

Hjemmeside: Vingefritid.dk

Skriv et svar