FAQ

I vælger selv hvor mange madgrupper i ønsker at deltage i – dermed bestemmer i også selv hvor ofter i deltager, det kan være alt fra 1 gang om uge til 7 gange om ugen. Læs mere om vores fællespisning her

Ja, du må gerne have både hund og kat. 

Vi håber også at kunne få plads til høns eller kaniner – enten på vores egen grund, eller hos naboen på Gl. Slangerupvej 9.

Der vil være nogle standard foreningsvedtægter – specielt med fokus på forholdet mellem andelshavere og lejere. Men ellers tror vi på frihed under ansvar – og på at vi kan løse problemerne på vores fællesmøder. Vi har tillid og forventninger til hinanden – og håber at kunne undgå regler og kontrol.

Vi forventer at du bidrager til fællesskabet – at du vil fællesskabet. Hvor meget, eller hvor lidt, det er op til dig. Vi forventer dog at du jævnligt deltager i fællespisning og arbejdsgrupper.

Vi bestræber os på at få en jævn aldersfordeling i bofællesskabet. Vi arbejder med 4 segmenter og med en målsætning om at de skal være jævnt repræsenteret:

  • Unge (20%)
  • Børnefamilier  (40%)
  • Midaldrende (25%)
  • Seniorer (15%)

♦ Rød markering: Vi kan ikke garantere en bolig i denne kategori – men du kan komme på vores venteliste. Der bliver først lavet bindende aftaler i maj – så der kan sagtens være nogle der falder fra inden da. Ligeledes er det først til maj at vi kender de endelige antal af boliger.

Der kommer en børneinstitution i Vinge i 2024. Indtil da, finder vi en løsning (dagpleje) sammen med kommunen og Bærebo.

Der er planlagt en skole i Vinge og Ådalsskolen ligger blot 3 km væk – og der er cykelsti hele vejen.

Vi har både andelsboliger og lejeboliger. Du kan finde de foreløbige priser på Bærebos hjemmeside. Vi kender endnu ikke de endelige priser. De kommer til maj når vi har valgt materialer og fået alle tegninger lavet og godkendt.

Præsentation

Har du læst vores præstentation? Her kan du finde svar på mange af dine spørgsmål