Fællesspisning

Fællesskab

Fællesspisning er en central del af fællesskabet. Det forventes, at alle deltager i mindst 2 madgrupper om ugen.

Målsætning

Fleksibilitet: En ordning, hvor alle kan være med, også selvom man har skiftende vagter eller mange rejsedage. Mulighed for fællesspisning alle dage, forskellige tidspunkter. Rimeligt hensyn til allergier.

Overskuelighed: Mindre madgrupper (maks. 30-50 personer): nemmere at lave mad til, giver mindre larm og mulighed for mere hygge. Et smidigt system

Bæredygtighed: Økologi, mindre kød (specielt det 4-benede), fællesindkøb og minimalt madspild.

Børnevenlighed: Deltagelse på madhold, opmærksomhed på børnevenlig mad, ‘børnerum’.

Ordningen

Madgrupper oprettes af beboerne. Køkkenet er indrettet, således at to hold kan lave mad samtidigt.
Alle madgrupper er åbne for alle. Det er tænkt sådan,  for at man bedre kan vælge til og fra, blandt forskellige madgrupper – f.eks. en vegetarisk tirsdagsgruppe og en gourmet fredagsgruppe.

  • Man finder en dag og et ledigt timeslot i kalenderen, som herefter bookes
  • Madgruppen oprettes på vores intranet med navn, beskrivelse, pris pr måltid (typisk kr. 30 til 50), maks. antal medlemmer, m.v.

Det praktiske

Gruppens medlemmer skiftes til at lave mad, efter en turnusordning. Der vil altid være 2-4 personer på madholdet, hvor også børn kan deltage. Det er eget ansvar at melde afbud. Dette skal gøres seneste 3 dage før, hvis man vil undgå betaling.

© 2022 Vingefanget.dk

Skriv et svar