På denne side kan du møde nogle af de kommende beboere i Vingefanget. 

Camilla

Jeg glæder mig så meget til at flytte til Vinge. Jeg har kigget på flere bofællesskaber før dette, men det her er det helt rigtige for os.
Jeg har en datter på 5 år og en søn på 2 år og det bliver som en drøm for dem altid at have legekammerater ved siden af sig. Det gør bare hverdagen meget nemmere, når man ikke skal køre sine børn rundt til aktiviteter og venner konstant.
Jeg glæder mig også meget til fællesspisning og at have andre voksne mennesker, at være sociale med lige ved hånden. Jeg er så spændt på alt det nye og kreative vi kan finde på at lave sammen og håber på dyrehold, naturliv og bålhygge i lange baner
Tiden skal bare gå hurtigt nu for vi er så klar til at rykke 😉

Mie og Emil

Vi er ved at finde vores første rigtige hjem, og faldt helt tilfældigt over Vingefanget. Vi havde aldrig overvejet at flytte i bofællesskab, men efter at have læst om projektet og været med til møderne kriblede det nærmest i fingrene for at få lov at være med til at samskabe noget bæredygtigt og socialt på beboernes præmisser i det skønne område som Vinge er!

Camilla, folkeskolelærer

Jeg har i mange år boet i Frederikssund området og er meget glad for at bo tæt på både fjord og skov. Gennem flere år har jeg overvejet at flytte til Vinge, da jeg finder den grønne vision for området spændende. At bo i bofællesskab er for mig en gammel drøm, da det i min optik er en ideel boform. Jeg tror på, at vi som mennesker vokser ved at indgå i forpligtende fællesskaber, hvor man er noget for andre. Jeg er en udadvendt person og trives ved at være sammen med andre mennesker i alle aldre. Jeg ser frem til fællesspisninger, brætspilaftener, bålhygge, filmaftener, strikkecafeer, fastelavnsfester, gode snakke og alt det andet, vi skal opleve sammen som kommende naboer. Oskar og Anton, som er mine sønner på 19 og 22 år, vil bo eller overnatte i kortere perioder hos mig. Ligeledes har jeg en delehund med min ex-mand, som vil komme på besøg ind imellem.

Karin

Jeg arbejder med inklusion i PPR. Jeg har en datter på 33 år, en bonus datter på 37 år og et bonusbarnebarn på 1 år.
Jeg har allerede erfaring med at bo i 2 forskellige bofællesskaber, og synes det er den eneste rigtige måde for mig at bo på.
For det første får man relationer med en masse søde og spændende mennesker –
For det andet får man mere fritid til bl.a. at “hænge ud” med gode naboer, da man kun skal sørge for indkøb og madlavning ca. 1-2 gange om måneden.
Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af et meningsfuldt fællesskab, – et forpligtende fællesskab om at lave mad sammen, “lege og grine” og samtidigt leve bæredygtigt. Jeg glæder mig til at dele interesser som fx grønsagsdyrkning, yoga, vinterbadning, kajak, læsegruppe, gåture, cykelture og hvad vi nu ellers finder på.

Bo og Dorthe fra Nivå

Efter vores børn er flyttet hjemmefra, har vi besluttet at ændre vores måde at bo på. Vi er grebet af tanken om at bo i et bofællesskab og er overbeviste om, at Vingefanget er det helt rigtige for os. Det er super dejligt at lære vores kommende bofæller at kende gennem arbejdet med at få Vingefanget op at flyve. Vi glæder os til at skulle bo midt i naturen sammen med vores gode bofæller – vi kan næsten ikke vente til boligerne er klar.
Minnie: Elsker alle der giver godbidder
Vaks: Vil altid gerne lege